Au bătut un bărbat până la moarte, după care l-au aruncat într-un şanţ. S-a întâmplat la Cantemir

omor

Trei bărbați cu vîrstele cuprinse între 21 și 41 de ani, domiciliați în satul Toceni, raionul Cantemir, sunt suspectați că au omorît un bărbat de 35 de ani, domiciliat în aceeași localitate.

Conform informațiilor deținute de către IP Cantemir, cadavrul victimei a fost găsit în rîpa din preajma podului situat în apropiera satului Toceni.

Potrivit expertizei medico legale efectuate, moartea bărbatului a survenit în urma mai multor lovituri aplicate pe întreg corpul.

Ca urmare a măsurilor de investigații efectuate de către angajații IP Cantemir și Inspectoratului Național de Investigații, s-a stabilit că victima se afla în vizită la unul din suspecți. Bărbații au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat, între ei s-a iscat un conflict, în urma căruia bănuiții i-au aplicat victimei multiple lovituri pe diferite părți ale corpului, lăsîndu-l să zacă la podea.

Ulterior, după ce au constatat decesul, suspecții au ascuns cadavrul într-un șopron din curtea casei, apoi l-au aruncat într-o rîpă care se află sub un pod situat în apropiere de sat.

În urma percheziților la domiciliul acestora, au fost depistate și ridicate obiectele ce-au fost folosite la comiterea crimei.

În acest caz, a fost inițiată o cauză penală în baza art. 151 alin.4 Cod Penal al RM. Conform legislației, persoanele culpabile de vătămarea intenţionată gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii se pedepsesc cu închisoare de la 12 la 15 ani.

Actualmente, doi dintre făptuitori sunt reținuți de poliție, iar în privința celui de-al treilea bănuit organele de ordine întreprind toate măsurile pentru a stabili locul aflării lui și a-l reține.

f1

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By