Un bărbat condamnat pentru că a jefuit un magazin de bijuterii din Chişinău

justitie

Un bărbat din Chişinău a fost condamnat la detenţie pentru tâlhărie săvârşită într-un salon de bijuterii din sectorul Botanica.

Procuratura sect. Botanica a demonstrat prin probe că, în iunie 2013, inculpatul a intrat într-un salon de bijuterii din str. Dacia unde s-a prezentat drept colaborator de poliţie împuternicit de a efectua un control. La solicitarea administratorului de a prezenta legitimaţia, acesta a scos o armă pneumatică din care a împuşcat de câteva ori, ameninţându-i pe angajaţii salonului.

Bărbatul a legat mâinile celor trei angajaţi, intenţionând să sustragă obiecte din aur şi banii din safeu, estimate la peste 260 mii lei, însă nu şi-a dus intenţiile până la capăt fiind împiedicat de angajaţii magazinului. Astfel, atacatorul a reuşit să fugă doar cu 4400 lei.

Inculpatul a declarat procurorilor că a mers la acest pas deoarece în lipsa unui loc de muncă nu avea cu ce-şi întreţine familia.

Pentru comiterea tâlhăriei, inculpatul în vârstă de 44 de ani, a fost condamnat la 6 ani şi 8 luni de detenţie. Sentinţa este cu drept de atac.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By