Ucigaşii femeii înjunghiate în sectorul Ciocana îşi aşteaptă pedeapsa

cutit

Procuratura sect.Ciocana a finalizat urmărirea penală şi a expediat în instanţa de judecată cauza penală de învinuire a celor trei bărbaţi, care la finele anului trecut, au omorât o femeie pe strada Igor Vieru.

Aceştia sunt învinuiţi de omor intenţionat, tîlhărie, purtarea şi păstrarea ilegală a armelor – crime, pentru care, legislaţia prevede pînă la 20 de ani de închisoare sau detenţiune pe viaţă.

Reamintim că, indivizii au planificat din timp comiterea crimei. Ei cunoşteau informaţii despre activitatea pe care victima o desfăşura, regimul de viaţă şi modalitatea de colectare a banilor de la punctele de realizare a peştelui, a căror era proprietară femeia. Astfel, în seara zilei de 16 decembrie 2013, învinuiţii au aşteptat victima în scara blocului în care aceasta locuia cu scopul de a o deposeda de geantă.

Deoarece femeia a opus rezistenţă, atacatorii i-au aplicat o lovitură cu cuţitul în regiunea inimii, i-au smuls geanta şi au fugit cu un automobil de model Mercedes. În urma rănilor, victima de 35 de ani, a decedat pe loc.

În geanta victimei se aflau bani, bijuterii din aur şi lucruri de preţ, estimate la peste 93 mii lei. În continuare, făptuitorii au împărţit banii şi bunurile materiale sustrase, folosindu-le în scopuri personale.

În cadrul acţiunilor realizate de Procuratura sect.Ciocana în comun cu Ministerul Afacerilor Interne au fost identificaţi autorii crimei, iar în ianuarie curent – reţinuţi. Aceştia s-au dovedit a fi trei locuitori ai raionului Ialoveni, cu vîrstele cuprinse între 33 şi 35 de ani, anterior judecaţi.

Actualmente, toţi trei învinuiţi se află în arest, iar cauza penală în care sunt învinuiţi a fost expediată de procurori în Judecătoria sect. Ciocana.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By