TRIST DAR ADEVĂRAT // Renato Usatâi a avut dreptate: Renovarea trenurilor în România nu a fost o idee bună! (FOTO, VIDEO)

4tren

Unul dintre trenurile renovate în România a ars în această dimineață în stația Strășeni!

Trenurile renovate de Electroputere VFU din Pașcani, România, au fost mereu în atenția publică, începând cu momentul în care au ajuns în Republica Moldova. Scandalurile din jurul acestora au culminat astăzi în momentul în care unul dintre ele a luat foc în stația Strășeni.

renatoÎn acest context, merită amintit faptul că, încă în iulie 2013, omul de afaceri Renato Usatâi a declarat, în cadrul unui reportaj pentru postul de televiziune TV7, că modernizarea trenurilor interurbane în România n-a fost cea mai reușită ideie a fostei conduceri de la Ministerul Transporturilor.

 

 

 

“Consider că cele 2,5 milioane euro investite în renovarea trenurilor ar fi fost mai bine mai bine să fie alocați ca o tranșă la întreprinderile constructoare de mașini din Riga și Rusia. Sigur cine va prezenta cea mai convenabilă ofertă. Dacă un tren nou costă 6-7 milioane euro, de ce au riscat să intre într-o loterie de 2,5 milioane euro pentru a reînova trenurilor vechi și apoi să ne trezim cu surprize în urma acestor renovări”, a declarat Renato Usatîi pentru TV7.

Potrivit Regulamentului, celelalte 4 trenuri renovate în România urmează a fi scoase din circulație până în momentul în care se va afla motivul incendiului.


1tren

2tren

3tren

4tren

5tren

6tren

moldova24

You may also like

Comments are closed.

By