Timoşenko pune la îndoială AUTENTICITATEA declarației lui Ianukovici

timosenko

Liderul partidului „Batkivşcina”, Iulia Timoşenko pune la îndoială autenticitatea declarației fostului preşedinte al Ucrainei, Victor Ianukovici, apărută, astăzi, în mass-media.

„Nu se ştie dacă această declaraţie aparţine lui Ianukovici, este doar un mesaj difuzat prin intermediul presei din Rusia. Dacă într-adevăr este declaraţia lui Ianukovici, dovedeşte faptul că această persoană, care a fost cândva preşedintele Ucrainei, a devenit un instrument de luptă împotriva Ucrainei, a poporului ucrainean şi a devenit instrumentul distrugerii independenţei Ucrainei”, a spus Timoşenko în cadrul unui briefing de presă.

De asemenea, Iulia Timoşenko este convinsă că Ianukovici trebuie să răspundă în faţa instanţei pentru toate acţiunile sale.

Amintim că, astăzi, în mass-media a apărut o declaraţie făcută de fostul lider de la Kiev, Victor Ianukovici prin care cere desfăşurarea unui referendum privind statutul fiecărei regiuni din componenţa Ucrainei, precum şi excluderea sa din “Partidului Regiunilor”.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By