Sturza îl atacă dur pe Filat: „Ne cheamă în Europa, dar fac cadou în Est activele de bază ale statului”

sturza

Ion Sturza, ex-prim ministru al Republicii Moldova a plasat pe rețeaua de socializare Facebook un mesaj prin care critică dur acțiunile care se petrec în jurul Băncii de Economii. Sturza califică aceste acțiuni ca fiind trădare națională, iar din mesajul lui putem desprinde că cel care trădează, în opinia lui Sturza, ar fi liderul liberal-democraților din Republica Moldova.

„Protagonistul este cunoscut (nu Sor!). Sunt cunoscuți și complicii. Ei ne cheamă în Europa, dar fac cadou în Est activele de bază ale statului”, scrie Sturza în mesajul său.

Amintim că anterior acesta postase un mesaj în care scria „m-au trădat copiii”, mesaj scris în același context.


„Nu este o opinie. Este o poziție.

Odată cu vânzarea Băncii de Economii către Vnesekonombank se va termina episodul cu trădarea națională (după Aeroportul Chișinău). Cei 2,5 milioane de deponenți moldoveni devin…

Protagonistul este cunoscut (nu Sor!). Sunt cunoscuți și complicii. Ei ne cheamă în Europa, dar fac cadou în Est activele de bază ale statului. Bun timp au găsit!

Și totuși eu cred că vor rămâne și fără bani, și fără onoare!

P.S. SUA ne va mai da un ajutor de 2,5 milioane de dolari. „Mulțumim”. BEM-ul inainte de „diluare” a costat 100 de milioane…”

Moldova24

You may also like

Comments are closed.

By