Şi-a ÎMPUŞCAT consăteanul pentru că nu i-a spus unde îi este calul

puscarie_rtv_54956000

Un bărbat de 48 de ani din Călăraşi a fost condamnat la 15 ani de detenţie pentru tentativă de omor. În decembrie 2012, inculpatul l-a împuşcat pe un consătean pe motiv că nu i-a comunicat locul aflării calului pe care îl pierduse. Victima a fost transportată de urgenţă la spital cu leziuni grave şi a scăpat cu viaţă. Anterior, inculpatul a mai fost în conflict cu legea

Instanţa de judecată a mai pronunţat o sentinţă de condamnare pentru un bărbat de 22 de ani, fiind acuzat de vătămare corporală gravă a integrităţii corporale care a provocat decesul victimei.

Potrivit Procuraturii din Soroca, în octombrie 2013, doi cumnaţi fiind în stare avansată de ebrietate, deplasându-se spre casa socrilor s-au luat la ceartă. Unul dintre cumnaţi l-a lovit crunt pe celălalt şi lăsându-l în stare gravă, a plecat. În dimineaţa următoare, victima a fost găsită fără suflare chiar de socrul acestuia. Pentru acţiunile sale, inculpatul a fost condamnat la 9 ani de închisoare. Sentinţele sunt cu drept de atac.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By