Show-ul «Dansez pentru tine» AR PUTEA DISPĂREA DE PE ECRANE

dansez-pentru-tine-sezon-nou-12-pro-tv2

Pro TV ar putea renunţa din toamnă la emisiunea „Dansez pentru tine”, soarta show-lui fiind decisă în aceste zile.

Chiar dacă emisiunea nu va mai fi prezentă pe sticlă, postul de televiziune va avea un alt show de dans.

„Grila de toamnă se discută în această perioadă… Nu am luat o hotărâre în ceea ce priveşte formatul. Ce este sigur este că vom avea un show de dance în grila de toamnă”, a declarat pentru paginademedia.ro Lucia Antal, director de marketing al Pro TV, în legătură cu viitorul emisiunii „Dansez pentru tine”.

Gurile rele afirmă că şefii de la Pro vor să tăie substanţial din costurile alocate superproducţiei – care s-ar putea chiar să sară din grila de programe. Mai multe Ştefan Bănică jr (46 de ani), vizat de reducerile salariale, ar fi anunţat deja că nu va mai prezenta „Dansez pentru tine”, dacă buzunarul îi va fi afectat.

“Până la sfârşitul lunii aprilie mai sunt live-urile pentru «Românii au talent», sezonul actual. Dar, de la începutul lunii mai nu se ştie ce se va întâmpla cu emisiunile care au adus atâta audienţă postului nostru. Se termină toate proiectele şi nu sunt în pregătire altele, aşa cum ar fi normal pentru perioada asta a anului. Nu s-au făcut bugete pentru plecări în caravană, pentru salariile vedetelor. Adică nu s-au mai dat bani ca în alţi ani…”, au dezvăluit surse din Pro TV, pentru ziarul Libertatea.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By