S-au dus la prins peşte, dar au nimerit, înşişi, în plasa poliţiei de frontieră

hqdefault

Ieri, în jurul orei 16.20, inspectorii Sectorului Poliţiei de Frontieră Cahul au observat pe apele lacului Manta o barcă, în care se aflau trei persoane. Polițiștii de frontieră i-au somat prin voce pe bărbați să revină la mal, motiv pentru care aceștia au devenit agresivi, reproşând inspectorilor interzicerea de a pescui.

În cadrul verificărilor, bărbaţii, cu vârste cuprinse între 31 şi 57 de ani, nu au putut prezenta careva acte de identitate, declarându-se locuitori ai satelor Crihana Veche și Manta. În barca acestora, polițiștii de frontieră au descoperit o undiţa elecrică, un acumulator și câteva kilograme de pește.

Persoanele împreună cu uneltele de pescuit prohibite şi peştele au fost transmiși, conform competențelor, Serviciului Piscicol.

Un caz similar a fost înregistrat și în zona de competenţă a Sectorului Poliţiei de Frontieră Brânza. Inspectorii de frontieră au identificat alţi 2 moldoveni care pescuiau cu aproximativ 100 de metri de plasă monofilament. În baza celor depistate, persoanelor le-au fost întocmite procese verbale, cu aplicarea amenzii contravenţionale.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By