S-a lăcomit la banii din biserică, iar acum este cercetat penal (VIDEO)

hot

foto simbol

Un bărbat în vârstă de 31 ani, locuitor al comunei Revaca, a fost reţinut de către angajaţii IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, fiind bănuit de pătrundere în biserica din localitate, de unde ar fi furat din cutia pentru donaţii mijloace băneşti în sumă de aproximativ 2 mii de lei.

Poliţia a fost alertată în dimineaţa zilei de 8 martie, curent. La faţa locului, poliţiştii au constatat că hoţul a forţat uşa de la intrare cu o rangă metalică. În cadrul audierilor, bănuitul şi-a recunsocut vinovăţia în detalii, motivându-şi fapta, pentru că se afla în stare de ebrietate. Anterior, el a mai fost judecat pentru infracţiuni similare. Potrivit bărbatului, furtul l-ar fi săvârşit în seara zilei de 7 martie, curent.

În privinţa acestuia a fost dispusă iniţierea urmăririi penale sub aspectul prevederilor art. 186 alin.2 “Furt” Cod penal al RM. Bărbatul este cercetat penal în stare de libertate şi riscă amendă în mărime de la 6 000 până la 20 000 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţi de la 180 până la 240 ore sau închisoare pe un termen de până la 4 ani.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By