-0.6 C
Chișinău
Thursday, January 27, 2022

Renato Usatâi urmărit de SIS și Poliție la Bălți

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Omul de afaceri Renato Usatâi, lansat de curând în politica moldovenească, scrie pe pagina sa de facebook că, în timpul vizitei sale în Bălți a fost filat de angajați ai SIS și ai poliției. Potrivit lui Usatîi acest lucru i-a fost comunicat chiar de angajații MAI.

Ultimile două zile le-am petrecut la Bălți, acolo la întâlnirea organizată de mine au venit peste 300 de oameni. În prima zi m-am întâlnit cu liderii raioanelor de nord. Au apărut mai multe controverse, din care am identificat câteva momente importante. 150 de persoane au luat legătura cu noi, până astăzi, dintre acestea 40 sunt primari din partea diferitor partide, iar 110 sunt consilieri locali.

Ziua de marți a început bine. De dimineaţă am mers la biserică şi m-am rugat la icoana Sfintei Matrona. Îi sunt recunoscător Episcopului de Bălți și Fălești Marchel pentru faptul că biserica “Constantin și Elena” este pe mâini bune. Pe parcursul zilei am primit în audienţă mulţi oameni cu diferite probleme, printre care membrii unei familii în care recent s-au născut tripleţi, dar şi un veteran al Marelui Război pentru Apărarea Patriei, care a scris 12 cărți. I-am ajutat pe toţi în limita posibilităţilor mele.

Am rămas mulţumit de atitudinea și implicarea locuitorilor din Bălți. Am fost surprins plăcut de prezenţa studenţilor, care în ciuda tuturor interdicţiilor au venit la întâlnire cu toată grupa.

Am rămas „mulțumit” și de lucrul făcut de SIS și Poliție. Băieții au urmărit, au fotografiat și au filmat în permanență oficiul nostru și pe oamenii care intrau la mine. Au lucrat „calitativ și profesionist”. Chiar și comisarul orașului a venit de câteva ori să verifice dacă indicațiile îi sunt îndeplinite.

Slavă Domnului că majoritatea dintre ei sunt oameni onești și corecți pentru că ne-au contactat şi ne-au spus că “își bagă…în indicațiile lui Recean și a comisarului oraşului, specialist pe lifturi Gandzii “.

Cel mai mult însă m-a amuzat povestea pe care mi-au spus-o studenții. M-au rugat să îi transmit un mesaj lui Marian Lupu, care s-a întâlnit în campania electorală precedentă cu studenţii din patru cămine ale Universității de Stat “Alecu Russo„ din Bălți. Că cele patru maşini de spălat dăruite de el atunci s-au defectat pentru că erau de calitate proastă și de aceea studenții nu-l vor mai vota. Iar după ceea ce au făcut cei din PLDM și PD în ultimii 4 ani de guvernare, studenții nu-i vor vota chiar dacă le va construi o spălătorie personală.

Așa că gândiți-vă!

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img