Putin POATE începe RĂZBOIUL CU UCRAINA. Consiliul Federaţiei a APROBAT introducerea armatei pe teritoriul Ucrainei

putin1

Consiliul Federaţiei a aprobat, în unanimitate, adresarea lui Vladimir Putin privind introducerea armatei pe teritoriul Ucrainei. Decizia a fost votată de 90 de senatori.

„În urma examinării adresării preşedintelui FR şi reieşind din interesele şi securitatea vieţii cetăţenilor Federaţiei Ruse, conaţionalilor noştri, dar şi a contingentului de militari, dislocat în Crimeea, în conformitate cu acordul internaţional, Autonomia Republicii Crimeea, în conformitate cu articolul 102 din Cosntituţia FR, Consiliul Federaţiei dispune: de a da consimţământul preşedintelui FR pentru introducerea forţelor armate ale FR pe teritoriul Ucrainei până la normalizarea situaţiei social-politice în această ţară», se spune în decizia Camerei Superioare a Parlamentului rus.

Hotărârea intră în vigoare de la data aprobării.

Totodată, spikerul Consiliului Federaţiei, Valentina Matvienko a declarat că NATO şi SUA nu pot disloca armata în Ucraina pentru că nu au aprobarea Rusiei.

«Noi acţionăm în strictă conformitate cu legislaţia şi Constituţia. Pentru a fi întreprinse asemenea măsuri, trebuie să existe motive. Noi am avut temei – pericolul pentru securitatea cetăţenilor noştri, de a-i proteja de haosul care are loc în Ucraina”, a spus Matvienko.
moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By