Pasagerii din avionul dispărut, ASFIXIAŢI înainte de prăbuşire şi DEVORAŢI DE RECHINI

avion

Rudele celor 239 de oameni aflaţi la bordul cursei Malaysian Airlines, dispărută pe 8 martie, în Oceanul Indian, sunt răvăşite de durere. După 16 zile de căutări, resturi ale aeronavei au fost găsite în mijlocul oceanului, iar autorităţile au confirmat că avionul s-a prăbuşit. Detaliile furnizate de anchetatori sunt şocante şi lasă să se înţeleagă că tragedia a fost premeditată, scrie libertatea.ro.

O sursă citată de presa din Anglia susţine că aeronava a urcat până la 14.000 de metri altitudine şi a zburat timp de 23 de minute la această înălţime.

Acest lucru face ca sistemul de presurizare să cedeze în circa 12 minute şi apoi pasagerii ar leşina în alte câteva minute, din lipsa oxigenului! Se pare că acesta a fost şi scenariul al cărui autor ar fi fost, se pare, chiar comandantul.

Mai mult decât atât, nu există nici cea mai mică şansă, conform autorităţilor, ca vreun cadavru să fie recuperat, oficialii afirmând chiar că trupurile au fost devorate de rechini.

Deşi ipoteza unei misiuni sinucigaşe este tot mai plauzibilă, anchetatorii au afirmat că vor face dezvăluirile necesare la finalul investigaţiei.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By