Oamenii lui Renato Usatîi, reţinuţi de poliţia din Bălţi

renato1

Incidentul a avut loc, astăzi, la Bălţi. Poliţia locală a ridicat ilegal 2000 de ziare publicitare tipărite şi distribuite legal. Potrivit colaboratorilor poliţiei, ziarele ar conţine mesaj electoral. La rândul său, omul de afaceri Renato Usatîi argumentează că publicaţiile nu conţin nici măcar denumirea vreunui partid, nemaivorbind de simbolica sau îndemnul de a vota.

„De două ore automobilul nostru este blocat de către colaboratorii de poliție din Bălți… Poliția așteaptă pe cineva de sus … Îi deranjează ziarul pe care băieții noștri îl distribuie la Bălți” — a scris Renato Usatîi pe contul său de facebook.

„Aşa cum am spus şi mai înainte nu mi-e frică de Recean care ordonă în fiecare zi să fie nimicit Usatîi şi toţi oamenii săi prin orice metode. Nu mi-e frică de Filat, nici de liderii Alianţei pentru că sunt oameni care fură ţara. Mă adresez colaboratorilor poliţiei oraşului Bălţi, dar şi poliţiei din toată ţara să nu execute ordinele acestor proşti pentru că va veni ziua când vor ieşi la pensie şi comisarul din Bălţi, şi Recean şi unii din procurori şi, credeţi-mă, voi umbla ca o umbră din urma lor pe întreg globul pământesc şi nu îi voi lăsa în pace nici la pensie”, a adăugat Usatîi într-o postare video.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By