O spălătorie auto din capitală A FOST ÎNCHISĂ în urma unor percheziţii

CarWash2

Activitatea ilegală a unei spălătorii auto a fost sistată de către ofiţerii de investigarea fraudelor economice ai IP Ciocana al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, după ce au efectuat acţiuni de specialitate menite să elucideze toate încălcările admise de către administraţie. Spălătoria auto era amplasată pe strada Ginta Latină a sectorului Ciocana şi era gestionată de către un bărbat în vârstă de 48 ani.

În cadrul percheziţiilor demarate la faţa locului, forţele de ordine au depistat grave încălcări a legii, fiind ridicate documente contabile ilegale. Tehnica securităţii nu era respectată atât de administraţie cât şi de angajaţi. Contoarele şi firele electrice nu erau izolate suficient de încăperea unde se spălau automobilele, astfel viaţa şi sănătatea angajaţilor era pusă în pericol.

Pe marginea cazului dat Procuratura sectorului Ciocana a dispus iniţierea unei cauze penale în temeiul art. 241 “Practicarea ilegală a activităţii de întreprinzător” Cod penal, care prevede o amendă în mărime de 60 000 lei cu lichidarea firmei.

moldova24.info, cu referire la politiacapitalei.md

You may also like

Comments are closed.

By