9 C
Chișinău
Tuesday, April 20, 2021

Moment AMUZANT la Oscar 2014// PIZZA pentru actorii FLĂMÂNZI!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Cea de-a 86-a gală a premiilor Oscar de la Hollywood din acest an s-a evidenţiat printr-un moment special. Gazda, cunoscuta prezentatoare TV, actrita Ellen DeGeneres, le-a propus actorilor şi regizorilor să mănânce pe motiv că aceştia se plâng în fiecare an că li se face foame în timpul ceremoniei. DeGeneres nu a glumit, a comandat pizza şi i-a servit pe actori chiar în sala în care se decernau premiile.

Majoritatea n-au refuzat. Printre cei care nu se sfiesc să ia câte o felie se numără Meryl Streep, care a mâncat cu poftă în văzul tuturor, uitând de dietă.

streep

Ceva mai târziu a strâns şi bani pentru pizza, într-o pălărie: Harvey Weinstein a oferit 200 de dolari, Brad Pitt spune că nu are în buzunar decât 20 de dolari, a scris USA TODAY.

Actrita Ellen DeGeneres a glumit toată seara. „Lucrurile stau foarte diferit în acest an. Acum şapte ani, când am fost gazdă, Cate Blanchett era nominalizată, Meryl Streep era nominalizată, Leonardo DiCaprio era nominalizat. Dar multe s-au schimbat“, a glumit îndrăgita prezentatoare. Ellen DeGeneres a amintit si de momentul de anul trecut când Jennifer Lawrence a căzut pe scări în timp ce se îndrepta spre scenă pentru a-şi primi premiul pentru rolul din „Scenariu pentru happy-end“. Jennifer Lawrence a căzut însă şi în această seară. „Nu voi spune nimănui că ai căzut şi în această seară. A căzut când a coborât din maşină. Ştii ceva? Dacă vei câştiga, propun să-ţi aducem noi statueta“, a glumit gazda.


moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img