Ianukovici: SUNT VIU, voi reveni la Kiev imediat ce îmi vor permite circumstanţele. RĂMÂN COMANDANTUL SUPREM AL ŢĂRII

Пресс-конференция В.Януковича

Fostul preşedinte al Ucrainei, Victor Ianukovici a ieşit, astăzi, cu o nouă declaraţie în faţa presei. Pentru început, Ianukovici a menţionat că este viu, doar că se simte prost din cauza evenimentelor care au loc în Ucraina.

„În ţară acţionează banda ultranaţionaliştilor şi a neofasciştilor care deja ţintesc şi funcţia de preşedinte. Organele locale de autoapărare sunt luate cu forţa, conducerea miliţiei şi a serviciului de securitate este demisă. Vor să pună armata sub semnul Bandera. În comparaţie cu banda de ticăloşi care au dat ordin să se tragă în oamenii lor, soldaţii şi ofiţerii înţeleg cât valoraţi şi vor îndeplini ordinele voastre criminale”, a declarat Ianukovici.

Totodată, fostul şef de stat al Ucrainei a amintit că este unicul preşedinte legitim al ţării.

„Vreau să menţionez că nu sunt doar singurul preşedintele legitim al Ucrainei, ci şi comandantul suprem. SUA şi alte ţări susţin că am pierdut legitimitatea pentru că am fugit din ţară. Repet, nu am fugit nicăieri. Imediat ce îmi vor permite circumstanţele, neapărat mă voi întoarce la Kiev”, a adăugat Viktor Ianukovici

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By