Guvernatorul Băncii Naţionale îşi sărbătoreşte, astăzi, ziua de naştere NESTINGHERIT! Au fost date peste cap planurile lui Dodon

dragutan-ok

Guvernatorul Băncii Naţionale a Moldovei, Dorin Drăguţanu îşi sărbătoreşte, astăzi, ziua de naştere. Drăguţanu împlineşte 40 de ani.

Pentru astăzi socialistul Igor Dodon îi pregătise un cadou – demisia guvernatorului. Solicitarea de demisie a fost făcută în cadrul şedinţei de ieri a Comisiei economie, buget şi finante, propunerea fiind susţinută de majoritatea membrilor comisiei.

Deşi au solicitat ca guvernatorul BNM să fie prezent la şedinţa de astăzi pentru a da explicaţii privind „situația dezastruoasă de pe piața valutară și sistemul bancar”, Drăguţanu nu s-a prezentat, iar şedinţa a fost suspendată. Ceilalţi conducători ai instituțiilor financiare, la fel, au ignorat invitaţia de a se prezenta pentru a da raportul.

Menţionăm că Dorin Drăguțanu s-a născut pe 19 martie 1974. Este originar din Chișinău și din 2009 este Guvernator al Băncii Naționale a Moldovei. În 1996 Dorin Drăguțanu a absolvit Departamentul de Economie (Finanțe și Bănci) la Universitatea Alexandru Ioan Cuza. Între 1998-2003 el și-a continuat studiile la centrul autorizat al Association of Chartered Certified Accountants din București. Dorin Drăguțanu a mai lucrat la PricewaterhouseCoopers în perioada
1998–2008.

foto:tribuna.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By