GABAR, FSB-istul, SE TEME CEL MAI MULT DE…FSB și PALAHNIUK?

vlad-filat-bereta-KGB

Am mai scris despre faptul că Gabar(Vasilevici Filat) a fost racolat de KGB(acum FSB) pe timpul „satisfacerii” serviciului militar obligatoriu în trupele sovietice de grăniceri, după ce absolvise Școala de securiști de la Golițîno(Rusia).

Ulterior, în timpul studiilor sale juridice de la Ieși, acesta a devenit dublu agent, pentru SRI(acum SIE) acesta răspunzînd la numele-cod Kant(Vasile Filat).

Puțin din Arhivele depozitate și pe internet, arhive care nu se aprind la comanda mafioților de orice fel:

“Astfel, în baza de date a serviciilor speciale române persoana cu numele Filat Vladimir poartă pseudonimul KANT.

Asupra acestui fapt este indicat în cartea publicistului român Eduard Ovidiu Ohanesian în cartea acestuia “Puterea din umbră”, despre influențarea serviciilor speciale românești asupra politicului atât în România, cât și în afara granițelor ei.

Cartea, editată la Iași, editura Junimea, prezintă copia Fișei personale din Serviciul Român de Informații (SRI), sub numărul 1899, a agentului KANT cu fotografia actualului(deja fostului-n.n.) premier al Moldovei, Vladimir Filat.

În Fișă este indicat că agentul a fost recrutat în baza unor materiale compromițătoare. Datele, indicate în Fișa agentului SRI corespund întocmai cu datele personale din biografia oficială a prim-ministrului în exercițiu(fost-n.n.) al Moldovei, Vladimir Filat.

Se cunoaște că în perioada 1990-94 Vladimir Filat și-a făcut studiile la Universitatea A.I. Cuză, din Iași. Potrivit informației din presa română, în aceeași perioadă dânsul a nimerit în vizorul procurorilor români, fiind suspectat de contrabandă cu țigări MT în proporții deosebit de mari.”

Eram convins pînă azi că despre aceste fapte mărețe știe și el, însă mare mi-a fost mirarea să aflu că Gabar nu prea se ține minte pe sine și că ori are amnezie ori ne are pe noi, pe cei mulți, de amnezici?

Adică de proști.

În interviul acordat ziarului său, național ca și dînsul, biAgentul de securități se plînge că FSB își infiltrează tot mai mulți killeri prin partide și că în PLDM aceștia ar fi avut deja la degetul mic și președintele.

Da, da, președintele, care fiind de mic copil KGB-ist, acum tremură de frică, visînd că n-ar mai fi FSB-st.

Adică ar fi eroul maidanelor moldovenești, după Roșka.

Tot acest uituc, ca să nu-i zicem chiar pe de-a dreptul: Prost sau Dunduc, se plînge că Serviciul local de Securitate, Ministerul Apărării, Ministerul Justiției, Poliția și alte instituții de stat nu ar depista toți FSB-știi infiltrați peste tot în gubernie cu scopul destabilizării situației politice.

Gabar bate cîmpii și uită să spună că, de fapt, aceste servicii și ministere i se supun chiar lui, amnezicului FSB-st din Chișinău.

„Nu e vorba doar de referendumul din Găgăuzia și de faptul cum a fost pus la cale și de către cine. Am avut situații și mai grave. Instituțiile statului trebuie pur și simplu să-și facă meseria. Reieșind(ce cuvînt calchiat din rusa lui de KGB!) din experiența mea((de KGB-ist/FSB-ist?), pot spune că nu avem instituții funcționale pe deplin pe aceste dimensiuni. Cineva poate să considere că e un secret de stat ceea ce spun, dar lucrurile sunt anume așa. La mijloc e vorba și de o responsabilitate politică, dar situația asta nu e de ieri sau de acum doi, trei sau patru ani(E de la capitularea sa în fața KGB-ului din anii ’90).”, s-a jurat cu mîna pe pulsul lui Orjonikidze și Dzerjinski fostul premier la o emisiune de la TV “Moldova 1″.

„Aceasta vine din momentul în care a fost proclamată independența. Prin metode directe sau indirecte, s-a făcut tot posibilul ca instituțiile statului să fie slabe. Dacă e să vorbim de „coloana a cincea”, atunci o să vedeți că în curând o să apară și mai multe urechi și agenți de influență care își vor schimba repede căciulile(Se referă și la propria-i persoană?). Din punctul acesta de vedere, noi trebuie să fortificăm instituțiile respective nu doar cu capacitate umană, dar și cu resurse necesare. Trebuie să avem reglementări mai clare pentru ca în procesul politic să nu avem infiltrați agenți FSB sau din alte părți(adică din SRI/SIE?), care au scopul de a influența interesele naționale ale R. Moldova”, a vomitat în direct liberal-democratul.

Iată o nouă lichea ordinară, cocoțată în capul mesei la moldoveni.

După Roșka vine Gabar Kantovici Filat să ne mintă că e necesară o Lege a Lustrației, că toate structurile de stat ce-i aparțin nu-l pot prinde pe Filat și agenți fiLăței FSB-iști din cauza lipsei RESURSELOR NECESARE.

Adică ce vrea să spună ex-prim-ministrul demis pentru acte mărețe de corupție?

Că dacă guvernul condus de matrioșka sa pre nume LuLeancă va acorda instituțiilor din buzunarul șefului de partid nici liberal, nici democrat măcar 1 miliar de euro, dînsul e de acord să se autodeconspire si să dea lui Plahotniuc întreaga bază de date a FSB-ului în Moldova, cu SRI și SIE ca anexă, pe care-o știe pe de rost?

Halal de așa politruc sovietic moldovan, europenizat pe banii sutelor de milioane ale Uniunii Europene, ale Americii, Japoniei și altor state.

Halal de așa biAgent, care nu de flori de cuc la jubileul de 50 de ani ai lui Roșka a mers, braț la braț cu Diakov și Voronin, la sediul PPCD-ului, ca să-l pupe, să-l felicite în mod personal și să-i spună că mai bun profesor de ticăloșie KGB-istă nu a cunoscut gubernia de la 1940 pînă-n prezent.

Și că viitorul acesteia sună bine avînd așa destoinici urmași în rețea, ca…Gabar și Compania pldm-istă.

De un lucru numai i-i teamă Banditului la nesfîrșit.

Că trece timpul și el tot n-are cînd să citească Operele unui scriitor și jurnalist american, homosexual renumit cu acte în regulă de curînd.

L-ar citi, dar numele său de familie, chiar și la o primă atingere a vreunei cărți, îi provoacă fiori prin tot corpul.

Atît mai ține minte din cele 3 propoziții citite din scrierile autorului său preferat, pe care se teme să-l citească integral din 2009: „Tot ce face Dumnezeu e să ne privească și să ne omoare cînd devenim plictisitori”.

Știați că numele scriitorului său neuitat e Palahniuk?

sursa:VoxPublika/ autor Traian Vasilcău

moldova4.info

You may also like

Comments are closed.

By