Francois Hollande, ameninţat cu moartea de un grup afiliat Al-Qaida

François_Hollande_-_Janvier_2012

Grupuri islamiste afiliate reţelei teroriste Al-Qaida l-au ameninţat cu moartea pe preşedintele Franţei, Francois Hollande, în contextul intervenţiilor militare franceze din Africa, Palatul Elysee anunţând că serviciile de securitate franceze sunt „extrem de vigilente”.

Platforma Mediatică a Mujahedinilor, o grupare afiliată reţelei Al-Qaida, a lansat ameninţări la adresa preşedintelui Hollande, în contextul intervenţiilor antiteroriste franceze din Mali şi Republica Centrafricană. „Îi îndemnăm pe lupii solitari din Franţa să îl execute pe capul ateismului şi al infracţionalităţii. Terorizaţi administraţia lui rău-famată, aruncaţi-i în aer şi faceţi-i să se teamă!”, a comunicat organizaţia teroristă.

„Nici Hollande, nici soldaţii lui nu vor avea pace în Franţa atât timp cât musulmanii din Mali şi din Republica Centrafricană nu vor avea pace în ţările lor”, adaugă organizaţia islamistă.

„Nu este prima dată când apar astfel de ameninţări, suntem extrem de vigilenţi”, afirmă surse din anturajul preşedintelui François Hollande, citate de AFP.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By