FLASH // ŞAPTE SACI cu 500 000 de euro urmau să ajungă la DEPUTAŢII din Parlament

bani

500 000 de euro au fost depistate de procurorii anticorupţie şi ofiţeri CNA drept urmare a unui complex de acţiuni procesual-penale, desfăşurate în cadrul dosarului privind tentativa de mituire a deputaţilor. Banii au fost găsiţi în una din băncile comerciale din capitală, într-un safeu metalic de valori, arendat de către femeia reţinută pe 7 martie.

Mijloacele băneşti erau ambalate în 7 saci din plastic, iar pe banderole erau indicate numele a două entităţi bancare. Banii au fost ridicaţi, urmând ca procurorii să stabilească legalitatea provenienţei acestora.

bani2

bani3
În cadrul aceleiaşi cauze, procurorii au dispus efectuarea expertizei celor 250 000 de dolari, depistaţi în urma flagrantului din 7 martie. De menţionat că o parte din banii examinaţi aveau banderole cu marcajul unei bănci din Ucraina. Şi în acest caz, procurorii şi CNA vor desfăşura acţiuni procesual-penale pentru a stabili provenienţa banilor.

Amintim că, pe 7 martie două persoane au fost reţinute în flagrant de CNA şi procurori, fiind suspectate de tentativă de corupere a unui deputat din Parlamentul Republicii Moldova. Ulterior, instanţa a decis arestarea acestora pe un termen de 30 de zile.

foto:agora.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By