Dacă îl cunoaşte-ţi, sunaţi la Poliţie ! (VIDEO)

foto_48

Inspectoratul de Poliţie Centru întreprinde acţiuni de identificare şi localizare a individului care apare în imagini. Acesta este bănuit de sustragerea unui laptop dintr-un oficiu amplasat într-un bloc din strada Mitropolit Varlaam din capitală. Furtul a fost denunţat la poliţie de către partea vătămată, o doamnă în vârstă de 26 ani, la finele lunii precedente.

Potrivit primelor informaţii constatate de poliţişti, uşa biroului era descuiată, iar pe masă se afla un laptop de model “Acer” în valoare de 7 000 lei. Din imagini se vede cum bărbatul care ar fi sustras notebook-ul din birou, deschide uşile la mai multe oficii, asigurându-se de absenţa angajaţilor.

În acest context, forţele de ordine au iniţiat o cauză penală pentru furt ce prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 6000 la 20 000 lei sau închisoare de pînă la 4 ani.

Persoanele care au recunoscut bărbatul din imagini sunt rugate să comunice imediat la Poliţie prin intermediul numerelor de contact:0 (22)27-22-57 sau Serviciul specializat 902.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By