Crimeea // Cameraman bulgar, jefuit şi ameninţat cu arma (VIDEO)

simferopol

Un jurnalist bulgar a fost atacat de persoane în uniformă. Incidentul a avut loc în faţa unui restaurant din Simferopol, acolo unde, în timpul violenţelor din Crimeea, îşi avea sediul agenţia APTN.

Din înregistrările video poate fi observat un microbuz fără numere de înmatriculare din care au coborât persoane mascate, dar şi fără măşti. Printre aceştia sunt şi cazaci.

Potrivit martorilor, agresorii înarmaţi au dat buzna în interior, obligându-i pe cei prezenţi să stea culcaţi la pământ. După care în local au intrat alte persoane fără măşti de unde au evacuat echipamentul de transmisie.

Asaltul a fost filmat din exterior de un cameraman bulgar asupra căruia au tăbărât cu pistoale, l-au doborât la pământ, după care i-au luat camera video şi telefonul mobil. Ulterior, au fugit şi după tânăra care fotografia incidentul, pe care, la fel, au deposedat-o de telefon şi aparatul foto.

Menţionăm că auto-proclamatul premier al Crimeii, Serghei Aksenov a declarat că şi-a subordonat toate structurile de forţă, menţionând că în peninsulă e linişte şi că situaţia se află sub control.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By