Contrabandist fără cei șapte ani de acasă

646x404

Un moldovean a fost reţinut pentru încălcarea regimului în punctul de trecere şi tentativa trecerii ilegale peste frontiera de stat a 1500 de pachete de ţigări.

La data de 24 martie, pe sensul de ieşire din ţară prin punctul de trecere Giurgiuleşti-Galaţi, patrula de menţinere a regimului în punctul de trecere a raportat comportarea impertinentă a unui șofer care conducea un Mercedes Benz cu numere de înmatriculare româneşti. Acesta a intrat în punctul de trecere fără a primi acordul poliţiştilor de frontieră, evitând rândul de mașini şi a încălcat regulile circulaţiei rutiere, provocând o situaţie de accident.

Polițiștii de frontieră au stopat mijlocul de transport la pista de control, în vederea documentării contravenţiei comise. Urmare a cercetărilor şi audierii persoanei aflate la volanul mijlocului de transport, care s-a dovedit a fi moldovean de 30 ani, locuitor al satului Giurgiuleşti, inspectorii de frontieră au luat decizia de a efectua un control minuţios în comun cu colaboratorii vamali şi asupra maşinii. Astfel, echipa mixtă de control a descoperit ascunse în roata de rezervă şi în roţile mijlocului de transport 1500 de pachete de ţigări marca Plugarul, cu timbru de acciz moldovenesc.

Maşina şi întrega cantitate de ţigări au fost predate organului vamal, în vederea continuării investigării cazului.

moldova24.info, cu referire la Poliţia de Frontieră

You may also like

Comments are closed.

By