CONTRABANDĂ cu piese pentru printer, la frontiera moldo-română (FOTO/VIDEO)

PIC_1517

Colaboratorii postului vamal Leuşeni-Albiţa au reţinut un cetăţean moldovean,care transporta două autoturisme uzate de model „Opel- Astra „şi 121 role noi pentru printere, valoarea estimativă a cărora este de circa 85 mii lei.

La pista de intrare în ţară a postului vamal Leuşeni, s-a prezentat pentru efectuarea controlului de rigoare un autoturism de model „Mercedes” cu remorcă, care venea din Germania şi urma să ajungă în Republica Moldova.

În cadrul controlului fizic detaliat al mijloacelor de transport uzate de model „Opel – Astra” transportate în remorca autoturismului, au fost depistate de către ofiţerii vamali 121 role noi pentru printere camuflate în construcţia acestora și nedeclarate organului vamal.

Potrivit explicaţiilor şoferului, piesele erau destinate spre comercializare în punctele specializate din centrelele comerciale ale mun. Chişinău.

PIC_1508PIC_1519

Marfa a fost reţinută de către vameşi, iar pe acest caz a fost întocmit un proces verbal cu privire la contravenţie. Cazul dat urmează a fi cercetat detaliat de organele abilitate, pentru sancţionarea conducătorului auto, conform legislaţiei în vigoare.moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By