Circa 5 tone de alcool etilic, depistate de poliție, urmau să fie vândute ilegal în capitală

foto_52

Doi bărbaţi din capitală, de 40 şi respectiv 52 de ani, au fost prinşi de poliţia capitalei. Aceştia erau specializaţi în comercializarea ilegală a alcoolului etilic în capitală.

Bărbaţii transportau alcoolul din regiunea transinstreană şi-l comercializau în Chişinău. În contextul investigaţiilor, poliţiştii au depistat cinci depozite clandestine unde erau păstrate aproximativ 5 tone de alcool etilic, care urmau să fie vândute în lipsa actelor de calitate şi provenienţă. În momentul când poliţiştii au descins percheziţii la depozitele respective, două automobile erau deja încărcate cu alcool etilic pentru comercializare.

Cantitatea de alcool depistată a fost transportată la depozitul special unde a fost sigilată conform procedurii legale, iar bărbaţii escortaţi la poliţie pentru audieri. În privinţa lor a fost iniţiată urmărirea penală în conformitate cu art. 250 Transportarea, păstrarea sau comercializarea mărfurilor supuse accizelor, fără marcarea lor cu timbre de control sau timbre de acciz, Cod Penal al Republicii Moldova, care prevede sancţiuni sub formă de amenzi în mărime de 60 000 de lei cu confiscarea bunurilor ridicate.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By