Ce s-a discutat la AUDIERILE privind securitatea statului

corman-2

În cadrul şedinţei privind securitatea statului care a avut loc cu uşile închise, au fost audiate rapoartele instituţiilor de stat. Potrivit preşedintelui Parlamentului, Igor Corman, discuţiile au fost constructive, menţionând că nu există temei de îngrijorare.

„Informaţiile ne-au arătat că deşi situaţia este tensionată, este sub control. Autorităţile statului nostru îşi fac datoria. Toate sugestiile sunt orientate spre a întreprinde toate acţiunile care se impun astfel încât un eventual impact negativ în regiune asupra Moldovei să fie redus la maxim. Audierile nu s-au finalizat cu propuneri care să ducă la adoptarea unor declaraţii, a fost o şedinţă în care ne-am clarificat, am solictat informaţii şi am venit cu sugestii”, a declarat Corman.

Amintim că deputații s-au reunit astăzi pentru a audia rapoartele reprezentanților Serviciului de Informație și Securitate, Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, Ministerului Afacerilor Interne, Procuraturii Generale şi Ministerului Apărării.

Şedinţa a fost organizată în contextul evenimentelor din Ucraina.

foto:infomoldova.net
moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By