CĂUTAŢI DE POLIŢIE! Dacă îi recunoaşte-ţi, sunaţi la 902! (VIDEO)

bancomat

Inspectoratul de Poliţie Centru desfăşoară acţiuni de căutare a persoanelor ce apar în imagini. Recent administraţia unei bănci comerciale din capitală a sesizat forţele de ordine privitor la identificarea şi atragerea la răspundere a acestora. Indivizii au fost surprinşi de camerele de supraveghere instalate la bancomate. Potrivit reprezentanţilor băncii, necunoscuţii au introdus în bancomate carduri bancare false, care nu conţin elementele de securitate stabilite de către sistemele internaţionale de plăţi.

În context poliţia a iniţiat o cauză penală pentru fabricarea sau punerea în circulaţie a cardurilor sau a altor instrumente de plată false, în cadrul căreia se stabileşte identităţile acestora. Totodată sunt rugaţi cetăţenii care au recunoscut persoanele din imagini sau au avut de pătimit din cauza lor, să sune imediat la Serviciul specializat 902.

Conform legislaţiei penale în vigoare persoanele implicate riscă să fie pedepsite cu amenzi în mărime de la 4000 la 14 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 5 ani.

moldova24.info, cu referire la politiacapitalei.md

You may also like

Comments are closed.

By