Catană a înţeles că liderii coaliţiei de guvernare NU-L VOR şi BATE ÎN RETRAGERE

catana

Avocatul Vitali Catană s-a săturat să aştepte decizia de numire a sa în funcţia de ministru al Apărării, el fiind unicul candidat, şi a decis să se retragă. O decizie în acest sens a fost luată de Catană după ce s-a consultat cu membrii Biroului Politic al Partidului Liberal Reformator.

„Am luat această hotărâre pentru că am constatat că ranchiuna unor persoane depășește cu mult dorința mea de a deține înalta funcție publică. Am renunțat cu ușurință căci nu sunt motivat de ambiția maladivă de a obține o funcție cu orice preț”, a declarat Catană într-o scrisoare deschisă.

„Celor care au exprimat îndoieli cu privire la capacitățile mele le voi răspunde că în multele situații în care au fost luate decizii importante pentru țară, aș fi fost capabil să iau decizii mai bune și mai potrivite pentru interesul cetățenilor Republicii Moldova”, se spune în mesaj.

Amintim că Vitali Catană a fost propus pentru funcţia de ministru al Apărării de către Partidul Liberal Reformator după ce fostul ministru Vitalie Marinuţa şi-a dat demisia.

Întrebaţi de mass-media de ce se tărăgănează numirea lui Catană în funcţia de ministru al apărării, liderii coaliţiei de guvernare s-au eschivat să dea un răspuns exact, dând de înţeles că pun la îndoială capacităţile sale de a conduce ministerul.

foto: tribuna.md
moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By