Captură „vie și colorată” la frontiera moldo-ucraineană (VIDEO)

papagali

300 de papagali au fost „reţinuţi” de poliţiştii de frontieră la hotarul cu Ucraina. Cazul a fost înregistrat în seara zilei de 4 martie curent, în jurul orei 20.10. Echipa mobilă a Direcției regionale Est a stopat pentru verificări, la intrarea în satul Palanca, un mijloc de transport, model Toyota Corolla, cu numere de înmatriculare de Cimișlia. În automobil se aflau doi cetățeni moldoveni, cu vârste de 22 și 40 de ani.

În urma controlului fizic al mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au descoperit în portbagaj 300 de papagali, din specia perus sau cunoscut ca papagalul ondulat. Bărbații nu au putut prezenta documentele de însoţire necesare, conform unor declarații făcute de pasagerul mijlocului de transport, păsările au fost procurate în oraşul Nicolaev, Ucraina.

Până la elucidarea tuturor circumstanțelor, cei 300 de peruşi au fost daţi, prin acte de păstrare fără scop de înstrăinare, persoanelor care s-ar face vinovate de transportarea ilicită a păsărilor peste frontieră.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By