Candu despre Bolboceanu: A PROCEDAT CA UN LAŞ

candu

Vicepresedintele Parlamentului, Andrian Candu califică plecarea lui Iurie Bolboceanu din fracțiunea Partidului Democrat și din partid drept un gest de laşitate. Totodată, Candu afirmă că argumentele lui Bolboceanu sunt ridicole, iar în loc să spună că PD nu are o doctrină social-democratică, mai bine era să se manifeste uneori în Parlament sau partid.

„Este foarte ciudat că oamenii au „revelaţii” cu câteva luni înainte de alegeri. Mi s-au părut de-a dreptul comice argumentele fostului coleg Bolboceanu, care a descoperit brusc, în an electoral, la final de mandat de deputat, că partidul din care face parte nu are o doctrină social-democrată pe gustul lui. Tare mi-ar fi plăcut să vină cu idei noi la partid, viziuni, propuneri, să le discutăm, nu să folosească asta ca aşa-zis „pretext” pentru a face un gest dubios. Nu l-am văzut pe Bolboceanu să se manifeste vreodată serios în Parlament sau partid, de aceea mă miră argumentele lui. Să fie clar, nu mă miră plecarea acestuia.

Pentru Coaliţia Pro-Europeană este un vot pierdut sau parţial pierdut, iar pentru PDM este doar un gust amar, nimic mai mult.

Acest gest a fostului coleg este unul de laşitate, în opinia mea. De corectitudine nu mai vorbesc, modul în care a făcut-o vorbeşte de la sine. Dacă dl Bolboceanu sau noii lui „prieteni” îşi imaginează că au dat o lovitură PDM sau Coaliţiei, o să rămână cu imaginaţia, curând se va vedea câte parale (sau ruble?) a costat toată această poveste”, a scris Candu pe pagina sa de facebook.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By