ACCIDENT TERIBIL în Ucraina. Toţi pasagerii erau MOLDOVENI. Cinci persoane AU MURIT

accident

Potrivit Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, dintre cele cinci persoane decedate în accident, doar trei au fost identificate. Doi bărbați au vîrsta de 36 ani, din orașul Călărași și respectiv din localitatea Șuri, raionul Drochia, iar al treilea- din localitatea Șurii Noi, raionul Drochia, cu vîrsta de 41 ani. Doi decedați rămîn neidentificați. Persoanele internate în trei spitale din orașul Mariupol, în număr de 16 sînt toți din Republica Moldova, din raioanele Soroca, Criuleni, Drochia, Călărași, municipul Bălți și Chișinău.

Accidentul s-a întîmplat noaptea, la ora 02.30, în apropiere de localitatea Lebedinscoe, orașul Donețk din Ucraina, pe traseul E 58 Odessa- Rostov pe Don. Microbusul implicat în accident, de model „Mercedes-Benz Sprinter” transporta 21 persoane, cu vîrste cuprinse între 18 și 63 de ani. Conform datelor operative, accidentul s-ar fi produs, după ce microbusul a derapat de pe traseu, s-a izbit într-un copac și s-a răsturnat într-un șanț.

Un grup de specialiști din cadrul Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale din RM va merge în Ucraina pentru stabilirea circumstanțelor și verificarea oportunității de ajutor acordat celor implicați în accident. Serviciul Situații Excepționale va monitoriza în continuare cazul, iar oamenii care au nevoie de mai multe detalii pot telefona la numărul de telefon: 022 725888.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By