ULTIMĂ ORĂ // AEROPORTUL DIN SIMFEROPOL A ÎNCHIS SPAŢIUL AERIAN

aeroport

Aeroportul din Simferopol a anulat toate zborurile, asta în timp ce activitatea aeroportului nu a fost sistată, informează Itar-Tass.

Informaţia a fost confirmată şi de către Întreprinderea de Stat pentru utilizarea Spaţiului Aerian din Ucraina. Deocamdată nu se cunosc motivele închiderii spaţiului aerian.

Se cunoaşte doar că zborurile au fost anulate până pe 1 martie, ora 18.30, ora locală. Angajaţi din cadrul dispeceratului aeroportului au menţionat pentru RIA-NOVOSTI că acest termen poate fi prelungit.

Agenţia Reuters informează că spaţiul aerian a fost închis pe întreg teritoriul Crimeeii, potrivit companiei „Liniile aeriene internaţionale ale Ucrainei”.

Totodată, Interfax menţionează că de câteva ore o delegaţie de deputaţi din Duma de Stat, în frunte cu liderul LDPR, Vladimir Jirinovski nu poate decola de pe aeroportul din Crimeea. „Aeroportul este închis, avioanele nici nu aterizează, nici nu decolează”, a declarat Alexei Didenco. Potrivit lui, toate zborurile au fost sistate de către Kiev.

Amintim că în cursul nopţii de 28 februarie, aproximativ 50 de persoane înarmate au preluat controlul asupra aeroportului din Simferopol, Crimeea.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By