Tudor Deliu: Agenda politică a PLDM este sincronizată cu necesităţile cetăţenilor

pldm3febr14

Partidul Liberal Democrat din Moldova a lansat astăzi, Săptămâna Democraţiei şi Autonomiei Locale. Potrivit deputatului Tudor Deliu, agenda politică a partidului este sincronizată cu necesităţile cetăţenilor, cu grijile şi aşteptările lor.

„Săptămâna Democraţiei şi Autonomiei Locale este lansată cu scopul de a consolida dialogul dintre aleşii locali şi autoritatea publică centrală, pentru a stabili noi priorităţi şi pentru a eficientiza metodele de colaborare. PLDM a pus mereu accentul pe dezvoltarea regională, modernizarea satelor şi oraşelor, ceea ce reprezintă chintesenţa unui stat modern şi prosper spre care tindem”, a spus Deliu.

Astfel, pe parcursul acestei săptămâni, PLDM va organiza în fiecare zi ateliere de lucru. Primarii, consilierii locali, raionali şi orăşeneşti, preşedinţii vor discuta despre problemele cu care se confruntă în teritorii şi vor căuta împreună soluţii.

Săptămâna Democraţiei şi Autonomiei Locale se va încheia la 9 februarie, în oraşul Ungheni, cu Forumul Aleşilor Locali ai PLDM.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By