SURSE: Veaceslav Platon în atenţia instituţiilor de drept

platon

Surse din Procuratură ne-au confirmat că Veaceslav Platon se află în atenţia mai multor instituţii după informaţiile privind atacul raider pe care a încercat să-l realizeze la VictoriaBank. Mai mult, ar fi investigată şi o acţiune prin care Platon ar fi influenţat, ieri, decizia unui judecător din Comrat, prin care acesta încerca să interzică BNM să blocheze pachetul lui de acţiuni de la VictoriaBank.

Anchetatorii au intrat în posesia unor informaţii concludente privind implicarea directă a lui Platon în abţinerea acestei decizii a judecăţii. De asemenea, surse de la SIS au confirmat că au transmis mai multe date operative concludente legate de acţiunile din ultima perioadă ale lui Veaceslav Platon, inclusiv scoaterea unor sume imense de bani din băncile pe care le patronează, pe care le-a direcţionat spre bănci fantomă din Rusia.

Reamintim că numele lui Veaceslav Platon a figurat în mai multe scandaluri legate de atacurile raider de la băncile din Moldova, cel mai cunoscut fiind atacul asupra MAIB, care până la urmă a eşuat, după intervenţia BNM.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By