Standardele duble ale lui Dodon. Socialistul speră că Ianukovici va rezista, în timp ce bilanţul morţilor creşte de la o zi la alta

dodon

Pe blogul său, socialistul Igor Dodon, acuză Occidentul de duble standarde. Asta în timp ce el însuşi se roagă ca preşedintele ucrainean, Victor Ianukovici să reziste, în timp ce zeci de oameni şi-au pierdut vieţile pe Maidan, la Kiev.

„În aceste clipe tragice pentru Ucraina, consider că Ianucovici trebuie să demonstreze tărie, să reziste, să dea dovadă de înţelepciune a unui om de stat şi să salveze ţara de la destrămare. Sper că Ucraina va supravieţui acestui atac fără precedent asupra statalităţii sale. Sper că ucrainenii se vor lumina şi vor înţelege cît de murdar şi periculos au fost manipulaţi şi îndemnaţi să se omoare unii pe alţii”, a scris Dodon.

Liderul PSRM afirmă că Occidentul este de vină pentru violenţele de la Kiev şi acuză Occidentul de duble standarde. Totodată, Dodon spune că actuala guvernare a RM s-a inspirat din Occident, preluând cele mai vicioase practici.

„Între timp, la doar cîteva sute de kilometri de Kiev, în Republica Moldova, în Găgăuzia, sînt intentate dosare penale, sînt organizate percheziţii la domiciliu, sînt ameninţaţi cu sunete şi vizite de la SIS cetăţenii simpli şi aleşi ai poporului care au făcut un lucru nevinovat – şi-au exprimat în mod paşnic opinia la referendum. Ei sînt consideraţi infractori. Acestea sînt standardele duble ale demonocraţiei occidentale. Iar guvernarea moldovenească a preluat de la aceasta cele mai vicioase practici, principii şi valori”, a adăugat Igor Dodon.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By