SCANDALOS // Se confirmă! PG și MAI investighează atentatul asupra unui procuror (UPDATE)

pg

UPDATE // PG si MAI refuză să dea numele procurorului, dar sursele noastre indică că ar fi vorba de o procuroare din cadrul Procuraturii Anticoruptie.

UPDATE // Contactată de moldova24.info, Maria Vieru de la serviciul de presă al Procuraturii generale, a confirmat faptul că în urma sesizării depuse de un procuror, Secția de Executare a Urmăririi Penale pe Cauze Excepționale a PG, împreună cu MAI desfășoară investigații la ora actuală. În același timp, Ion Bodrug, șeful IGP a confirmat că MAI participă la investigații, doar că această cauză se află în gestiunea PG.

****
Autori necunoscuți au tras un glonte în geamul dormitorului unui procuror care activează în cadrul Procuraturii Generale, potrivit unor surse din Poliție și Procuratură.

Sursele citate afirmă că ar fi vorba de o doamnă procuror, care duce mai multe dosare importante în acest moment și nu exclud ca ar fi vorba de o acțiune de intimidare, ca urmare a faptului că tocmai zilele acestea, procurorul respectiv urma să inițieze mai multe demersuri importante într-una dintre cauzele la care lucra.

Cazurile vizate de atacatori ar putea fi celebrul dosar Elat, dar și un dosar legat de mai multe scheme frauduloase din sistemul bancar, ambele cazuri aflate în instrumentarea procurorului respectiv.

La domiciliul procurorului s-a deplasat o echipă de investigatori pentru a preleva probele și a iniția o ancheta pentru depistarea autorilor.

La moment nu am reușit să obținem o reacție oficială din partea Procuraturii Generale.
moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By