S-a aruncat în cuşca tigrilor, oferindu-se drept HRANĂ

barbat_tigru_a68f7bd22d

Yang Jinhai, un chinez în vârstă de 27 de ani, s-a aruncat în cuşca tigrilor de la grădina zoologică din Chengdu, sub privirile îngrozite ale vizitatorilor. Acesta a dorit să se ofere drept hrană animalelor pe care le considera prost îngrijite.

Îngrijitorii de la zoo au reuşit să îl salveze din ghearele unuia dintre tigri. Autorităţile au spus că bărbatul are probleme psihice.

Potrivit Daily Mail, chinezul a invocat dorinţa a de îmbunătăţi viaţa tigrilor închişi în cuşti şi şi-a oferit propriul trup pentru a fi mâncat de către feline.

Yang Jinhai a postat câteva mesaje online despre cât de optimist este de când a început noul serviciu ca agent de pază în Chengdu, oraş situat în sud-vestul provinciei Sichuan. La scurt timp, însă, el a început să simtă că serviciul îl plictiseşte şi şi-a schimbat locul de muncă într-o imprimerie, dar a demisionat şi de acolo.

După ce a vizitat grădina zoologică locală, chinezul a scris postări lungi despre cât de deprimat este să vadă acei „tigri nobili şi fascinanţi” trăind în condiţii mizere, incapabili să îşi urmeze instinctele naturale şi să vâneze.

Ulterior acestor postări, el a anunţat că a decis să se sacrifice pentru a-i sprijini pe cei doi tigri bengalezi.

Yang Jinhai şi-a pus planul în aplicare, fiind salvat însă de îngrijitorii grădinii zoologice. Bărbatul a scăpat cu răni care nu îi pun viaţa în pericol.

You may also like

Comments are closed.

By