Renato Usatîi în pericol: Aș putea deveni ținta unor atacuri !

USATII

Omul de afaceri Renato Usatîi a declarat în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune BTV din Bălți că a intrat în posesia unor informații potrivit cărora autoritățile de la Chișinău îi pregătesc o serie de provocări murdare drept urmare a intenției acestuia de a se lansa în politică și de a participa la Alegerile Parlamentare care urmează să se desfășoare la sfârșitul anului curent.

Usatîi a subliniat că au fost întreprinse un șir de acțiuni prin care s-a dorit discredidarea lui în societate, prin cumpărarea unor persoane care să declare diferite lucruri murdare despre el. Astfel, din declarațiile lui Renato Usatîi, reiese că reprezentanții organelor de forță exercită presiuni asupra diferitor persoane, inclusiv asupra foștilor colegi de facultate ai omului de afaceri, cărora le cer să facă declarații scandaloase despre Usatîi. Unora dintre ei li s-a cerut chiar să declare că în tinerețe acesta ar fi furat căciuli din garderoba universității.

«Dacă se va întâmpla ceva cu Renato Usatâi în timpul apropiat – îl va lovi o mașină, va dispărea fără urmă, va fi închis pentru o presupusă tentativă de atac al unui jurnalist român – dacă cu mine se va întâmpla ceva de genul acesta, iar oamenii vor lua apă în gură, mă refer la societatea civilă și presa controlată în mare parte de Filat și Plahotniuc, îmi va părea rău pentru faptul că nu am dus până la capăt toate lucrurile pe care mi le-am propus. Acești oameni sunt gata de orice», a declarat Usatîi.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By