Poliţia Română caută o elevă dispărută acum două zile

eleva

Poliţia de la Bucureşti solicită sprijinul cetăţenilor pentru a o găsi pe eleva de la Colegiul „Sf. Sava”, dată dispărută după ce nu a mai ajuns miercuri la şcoală, şi face publice în acest sens semnalmentele fetei de 15 ani, informează gandul.info.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, minora a plecat de la domiciliu, miercuri, şi nu s-a mai întors până în prezent.

„Minora dispărută se numeşte Ionescu Iulia Cristina, este în vârstă de 15 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,67 m, greutate 50 kg, faţă ovală, ten de culoare deschisă, ochi verzi, păr şaten închis lung şi drept, bărbie rotundă. La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni negri, cămaşă albă, pulover mov, scurtă neagră cu nasturi aurii şi ghete negre”, se arată în comunicat.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii cu privire la fată, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru MEDIAFAX că fata este foarte credincioasă şi a intenţionat să fugă de acasă la 12 ani, însă a fost oprită atunci de duhovnicul ei.
Mama fetei, care este divorţată de tatăl acesteia, primea de fiecare dată un sms de la fiica ei atunci când aceasta ajungea la şcoală, însă miercuri acest lucru nu s-a mai întâmplat, potrivit surselor citate.

Poliţiştii au căutat-o pe adolescentă la mai multe mănăstiri, unde s-a presupus că aceasta ar fi putut să se ducă, însă nu au găsit-o.

Fata este elevă la Colegiul Naţional „Sf. Sava” şi a fost dată dispărută după ce nu a mai ajuns miercuri la şcoală, cercetările în acest caz fiind făcute de poliţiştii Serviciului de investigaţii criminale de la Poliţia Sectorului 5, au precizat joi pentru MEDIAFAX oficiali din Poliţie.

Potrivit surselor citate, eleva ar fi dispărut în jurul orei 12.00 a zilei de miercuri, în timp ce se afla în drum spre Colegiul Naţional „Sf. Sava”, aflat în centrul Capitalei, pe strada General Berthelot.

Fata este în clasa a IX-a şi a intrat la liceu cu media 10.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By