PLÎNG PUȘCĂRIILE DUPĂ EI??? Timoșenko nu e mai brează!

filea-ianuc-ianuc-putin-de-pus1

 

N-a reușit  să fie arestat Hoțul statului ucrainean Ianukovici  că a și fost eliberată sora lui întru delapidări de milioane de euro,  Iulia, noua mare iubire politică a lui Filat.

Un hoț de stat moldovenesc, demis de Parlamentul R. Moldova pentru acte de foarte  mare corupție săvîrșite în perioada 2009-2013, inclusiv.

Mă uit la castelul  de sute de hectare al lui Ianukovici și nu mă mir deloc fiindcă cel al proeuropenei Timoșenko   nu e mai puțin costisitor.

Valorează  numai 4 milioane euro.

Iar cel al fetei ei–doar 3 …milioane.

Castele  construite  într-un timp record atunci cînd Iulia lui Filat era în …opoziție și se pregătea de revoluție.

Aceasta să însemne că banii din care și-a înălțat  Iulia edificiile impozante  au fost șterpeliți din fondurile Uniunii  Europene pentru democrație, integrare  și progres social?

Și dacă noua iubire politică a lui Filat e așa de curată în comparație cu Ianukovici de ce vreme de  7 ani nu vrea să-și prezinte Declarația de Avere, din care lipsesc orice alte sume ce-ar demonstra posibilitatea financiară de a-și construi  cele 2 temple de lux?

Azi am privit o fotografie pe facebook, în care o bătrînică rusoaică din Ucraina era doborîtă la pămînt în Kiev și bătută de 5  inși cu picoarele în cap. Ceilalți 20  o priveau și rîdeau, uitînd că acea femeie putea fi  chiar mama lor.

Buchețelul de flori albe  al bătrînicii nu le spunea nimic eroilor clipei din Ucraina despre pace și  bun-simț, și respect pentru vîrsta unui om, care,  deși nu e ucraineană de origine, în fond, nu le-a făcut nici un rău.

Rușine îmi este mie pentru nerușinarea  lor, la fel cum nu pot privi decît cu total dispreț anularea Legii lingvistice a Ucrainei, prin care și româna a fost aruncată la urna de gunoi a proeuropenilor din Rada Supremă  de la Kiev.

Întotdeauna revoluțiile sunt realizate de tineri romantici, însă de roadele  lor profită numai șakalii fără de suflet și cuget omenesc.

Șmecherii adică.

Hienele hître care nu sunt împușcate de lunetiști, fiindcă în fața lor este destulă carne de tun, sortită pentru așa ceva.

În aceste momente, sătul de-atîta falsitate nocivă,  îmi vine pur și simplu  să strig:  „DA’ NU MAI ARĂTAȚI  ATÎTA CASTELUL LUI IANUKOVICI, FIINDCĂ  AL  IULIEI TIMOSENKO ȘI-AL FIICEI SALE NU-S MAI MICI”.

Cum vor fi, oare, acestea după 1 iunie 2014, cînd noua iubire politică a lui Filat, Iulia, va fi președinte al Ucrainei?

Filat jubilează de cînd dictatorul Ianukovici  a fost destituit de Rada Kieveană și acum riscă să fie condamnat penal pentru a 4-a oară.

Dar cine l-a împiedicat pe Filat să-l întemnițeze pe dictatorul  Voronin, pe Papuc, Gumeniță, Botnari, Corduneanu și pe alți slugoi comuniști, declanșînd un Proces Contra Comunismului, precum promisese?

Nu-l  doare nici un organ pe Filat aflînd că Justiția-i subordonată  nu i-a dat cîștig de cauză lui Valeriu Boboc, ci ucigașului acestuia, adică lui Perju?

Iar Papuc a fost achitat…

Iar Voronin  și Gurbulea n-au fost închiși nici măcar pentru o oră!

Știe, oare, noua iubită  politică a lui Filat despre aceste incomensurabile promisiuni electorale ale lui Filat, despre care acesta a  uitat imediat ce-a devenit prim-ministru?

Știe și  Saakașvili?

Precis???

Hîrtia igienică a lui Putin,  Dodonache,  îi urează lui Ianukovici putere și rezistență, Formuzal îi invită pe cei 10 ucigași  din  Trupele  de teroare “Berkut” la odihnă în Găgăuzia, dar noul iubit politic al Iuliei Timoșenko tace.

În fața ochilor săi, verzi  de-atîta  goană după castele  și  bani, acesta vede numai liberali de-ai lui Ghimpu  și n-are de gînd să-l aresteze nici pe prietenul lui, Formuzal, nici pe Dodon, nici pe Voronin Sr, nici pe Voronin Jr, posesorul cardului cu 65 milioane pe el, cheltuite  numai în 18 luni.

Filat n-are de gînd  să se aresteze  nici măcar  pe el însuși…anticipat…

Să nu-i fi spus, oare, nici un consilier că pușcăriile plîng nu doar după Ianukovici, ci și după alți bandiți care și-au luat drept acoperire titulatura de politician și președinte de partid?

Chiar să nu-i fi spus  nimeni că Iulia nu e mai brează decît  Victor Fiodorovici?

Și nici decît Vladimir Vasilievici, noul ibovnic politic de Lăpușna al actriței poporului ucrainean, Iulia Timoșenko?

http://www.pravda.com.ua/rus/articles/2007/06/27/4420551/(Aici vedeți castelele mamei și fiicei Timoșenko).

 

 

 

Și aici revedeți cum  polițiștii lui Voronin îl  omoară cu pumnii și cu  picioarele  pe junele Valeriu Boboc la 7 aprilie  2009:

http://www.youtube.com/watch?v=P_8gVQiPqSA(Aici ministrul PLDM de interne V. Catan ne asigură că toți cei 20 ucigași-polițiști vor fi trași la răspundere).

http://www.timpul.md/articol/imagini-socante-cu-moartea-lui-valeriu-boboc-8691.htm

http://www.unian.net/politics/889297-vo-vremya-krovavyih-stolknoveniy-v-kieve-doch-timoshenko-otdyihala-v-roskoshnom-otele-rima.html(Bătaie de joc a fiicei “disidentei” Timoșenko față de protestatari).

 

– See more at: http://vox.publika.md/politica/pling-puscariile-dupa-ei-timosenko-nu-e-mai-breaza-511403.html#sthash.LrruivWt.dpuf

Sursa: Traian Vasilcău

You may also like

Comments are closed.

By