PCRM şi Formuzal trebuie judecaţi pentru înaltă trădare de stat

formuzal

Agentura Federaţiei Ruse e la ea acasă în Republica Moldova. Despre asta scrie presa de la Chişinău, vorbesc analiştii politici, dar o putem deduce şi singuri, din evenimentele care se petrec în Republica Moldova în ultimul timp.

Nu mai e demult un secret pentru nimeni că Rusia se implică în treburile interne ale Republicii Moldova ori de câte ori vrea DERJAVA să o facă. La fel nu e secret că Chişinăul nu reacţionează la ingerinţele IMPERIULUI. Şi anume asta trebuie să ne dea de gândit!

Or, nepăsarea cu care organele de drept ale Republicii Moldova, dar mai ales Procuratura Generală tratează aceste insulte, aduse suveranităţii Republicii Moldova, este strigătoare la CER.

Din publicaţiile apărute în presă, deducem cu uşurinţă cine sunt actorii principali care pregătesc la Chişinău terenul pentru desantul de agenţi ai Federaţiei Ruse. PCRM, Formuzal. Aceşia ar trebui să intre în vizorul Procuraturii Generale.

Dacă ceea ce a scris presa este adevărat, fără multă şovăială, PG ar trebui să intenteze un dosar penal pentru înaltă trădare de stat şi să-i bage la pachet în acest dosar pe toţi cei care au trădat interesul naţional şi au atentat la statalitatea Republicii Moldova în rând cu agentura Federaţiei Ruse.

Să te declari statalist, să promovezi statalitatea Republicii Moldova, dar să primeşti ordin de la un alt stat, este cel puţin criminal. Despre partea morală a problemei nici nu se discută, pentru că făţărnicia şi trădarea nu au nimic în comun cu moralitatea.

Oamenii trebuie să înţeleagă un singur lucru – PCRM şi Formuzal nu fac jocul Rusiei pentru că aşa le place lor şi au convingerea absolută că Federaţia Rusă este calea cea dreaptă. Ei fac asta pentru bani. Exact ca Iuda, care l-a vândut pe Hristos tot pentru bani.

Potlogarii avizi de putere şi bani care asigură coridoare libere pentru activitatea unor agenţi ai serviciilor secrete ale altui stat (Fie el Rusia, România sau SUA, nu contează) trebuie să răspundă în faţa legii pentru crime împotriva propriului popor.

Să slujeşti interesele altui stat, dar să te declari patriot, este la fel de scârbos ca şi în cazul în care le-ai spune părinţilor de la ţară că eşti învăţătoare, dar de fapt, la Chişinău, să practici prostituţia. Cei care nu văd o problemă în asta, li se pot alătura trădătorilor.

sursa: VoxPublika

You may also like

Comments are closed.

By