12 C
Chișinău
Saturday, April 17, 2021

Modă nouă la logodnă. Ucrainenii se cer în căsătorie în vestă anti-glonţ şi cască de protecţie pe cap (FOTO/ VIDEO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Un protestatar din Ucraina, îmbrăcat în vestă anti-glonţ şi cu cască de protecţie pe cap, şi-a cerut iubita în căsătorie pe EuroMaidanul din Kiev, unde manifestanţii duc, din spatele baricadelor, lupta împotriva regimului rusofil al preşedintelui Viktor Ianukovici.

Tânăra a acceptat cererea în căsătorie. Momentul a fost surprins de fotograful Oleksandr Stashevskiy, transmite The Sidney Morning Herald.

propunere-b1

Tânărul îşi cere iubita de nevastă la megafon, cu alţi protestatari pe post de martori trăgând rachete de semnalizare. „Aşteptam de mult timp să fac acest lucru, dar din nefericire – sau din fericire – revoluţia a început şi am decis să fac pasul acum”, a declarat tânărul, care a dorit să-şi ascundă identitatea. Imaginile au fost surprinse de un cameraman chinez.

Cei doi se vor căsători mai târziu în acest an.

Acesta nu este prima manifestare a dragostei dintre protestatari. La sfârşitul anului trecut, un cuplu a decis să viziteze una din taberele protestatarilor chiar în ziua nunţii, pentru a-i încuraja pe opozanţii regimului actual.

nunta

Protestele din Ucraina au început în urmă cu două luni, când preşedintele Ianukovici a decis, în ultimul moment, să amâne semnarea unor tratate comerciale cu Uniunea Europeană, în favoarea unei apropieri de Rusia. Mişcarea protestatară s-a intensificat odată cu adoptarea, în 16 ianuarie, a unui pachet controversat de legi care, printre altele, prevedeau sancţiuni dure pentru manifestanţi. Ulterior, aceste legi au fost abrogate, iar Guvernul şi-a dat demisia. Manifestanţii, însă, cer demisia lui Viktor Ianukovici, notează gandul.info.

moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img