Locul jurnaliştilor e la VECEU, susţine Voronin

Voronin_parlament1

Preşedintele comuniştilor, Vladimir Voronin a criticat, astăzi, jurnaliştii afirmând că aceaştia spun doar minciuni. De aceea locul lor este la veceu, referindu-se la camera din incinta Parlamentului, rezervată pentru mass-media, de unde pot fi vizionate şedinţele în plen.

„V-aţi învăţat să amăgiţi, de asta şi v-au băgat în acea odaie. Nu există niciun canal TV, niciun post de radio care să nu fie cumpărat şi vândut şi ştiţi de către cine şi cum. V-au cumpărat cu tot cu măruntaie. Meritaţi să staţi în acel veceu”, a spus Voronin.

Întrebat cum se simte, Voronin a răspuns cu aluzii: „Pentru a confirma cum, rămânem în doi ori către toată lumea? Ce mecanism de confirmare tu propui? Voi căscaţi gura la toate prostiile”, a adăugat comunistul.

Criticile liderului PCRM vin după incidentul de săptămâna trecută. Comuniştii au găsit un microfon în sectorul în care se aflau, instalat pentru a transmite în regim online discuţiile din parlament. Atunci deputaţii din PCRM au învinuit coaliţia de guvernare că îi spionează.

foto:timpul.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By