Leancă „bruiat” de comunişti în prima ședință din sesiunea de primăvară a Parlamentului

leanca_parlament_gov

Deputaţii din Parlament s-au convocat în prima ședință din sesiunea de primăvară. Ședința are loc în sediul renovat al Parlamentului.

La prima şedinţă au ieşit cu discursuri Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, preşedintele Parlamentului, Igor Corman şi premierul Iurie Leancă.

Deşi au trecut în casă nouă, comuniştii nu s-au lăsat de vechile obiceiuri. În timpul discursului primului ministru, deputaţii din PCRM au aplaudat, au făcut gălăgie pentru a-l împiedica pe Iurie Leancă să-şi rostească discursul.

„Alegeri anticipate nu vor avea loc! Stimaţi colegi din opoziţie, nu aveţi decît să aşteptaţi alegerile ordinare și să nu vă mai consumați energia în încercarea de a clătina Coaliția. Sunteţi principalul obstacol în calea dezvoltării RM. Deci nu meritați doar atenție, dar meritați și cele mai mari eforturi pentru a fi ținuți la o distanță cât mai mare de orice pârghie pe care ați putea să o folosiți, din nou, împotriva cetățenilor din Republica Moldova”, a spus Leancă la tribuna Parlamentului adresându-se comuniştilor.

„Unui dansator rău îi încurcă mereu ceva”, i-a răspuns deputatul comunist, Maria Postoico.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By