La REŞEDINŢA lui IANUKOVICI au fost găsite DOCUMENTE COMPROMIŢĂTOARE, printre care şi „CONTABILITATEA NEAGRĂ”

docum

Câţiva activiştii de pe „EuroMaidan” şi jurnalişti, au găsit, astăzi, pe teritoriul reşedinţei preşedintelui Ucrainei, Victor Ianukovici, un şir de documente care nu au reuşit să fie transportate sau nimicite.

O parte dintre acestea au fost găsite în râul Dnepr lângă dană. Printre hârtii a fost descoperită şi „contabilitatea neagră”, mai exact devizul de cheltuieli pentru construcţia reşedinţei şi încasările din partea sponsorilor.

La fel, pe teritoriul „Mejgorie” au fost găsite locuri, unde,  se presupune,  că erau arse documentele, o parte dintre acestea, însă, au rămas neatinse de flăcări. Unul dintre activişti a fotografiat mapele  care, potrivit lui, conţineau informaţii despre activiştii „periculoşi”, jurnalişti şi deputaţi. Printre fotografii se numără şi cea a jurnalistei Tatiana Ciornovil care pregătea un articol despre reşedinţa lui Ianukovici şi care a fost bătută cu bestialitate de către necunoscuţi. Atunci organele de drept au declarat ar fi vorba despre un conflict intern.

La moment, teritoriul Mejgorie, care se află în regiunea  Kiev,  este deschisă pentru toţi doritorii, unii cetăţeni ajung acolo pe jos.

Jurnaliştii au putut intra pe teritoriul Mejgorie pentru prima dată, astăzi, 22 februarie, după ce Ianukovici a zburat la Harikov.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By