KANT-FILAT, omul BANULUI 2013

spaga

De cînd mă știu pe lume, iar eu mă știu din 1969, ca și eroul meu lifterar Gabar Kant- Filat de Lăpușna și de Niciunde, ador să citesc revista “SLIP Magazin” și, mai ales, să tremur de bucurie și de nerăbdare să aflu cine va fi Omul Banului în fiecare an.

Acum 2 zile mai n-am căzut de pe scaun cînd am citit din internet că anume personajul meu, tovarășul de arme Gabar Kant-Filat a devenit deținătorul Trofeului “Omul Banului 2013”, alături de Anhela Kant-Filat, noua lui veche soție, care s-a ales cu trofeul “Prezentatoarea Banului 2013”, iar între ei fiind nimeni altul decît sir Giosan, Managerul Banului Televizat, iar din urma ei nimeni altul decît Viorel, Bloggerul preferat al Banului și amantul, scuzați Omul-Acoperire al Anhelei pentru nunți și alte baluri, așa ca să nu priceapă lumea cu cine e, de fapt, ea în preacurvie, scuzați, în concubinaj.

Tot lumea zice ca acești 4 cavaleri de Lăpușna puteau să fie Oamenii Banului 2013 doar contra unei mari plăți acordate cash celor de la “SLIP Magazin”.

Noi, fiind slugile poporului, parcă n-am avea nici un motiv să nu-l credem…

Mai ales cînd poporul spune că suma alocată în acest caz ar fi de 600 000 euro, exact cît i-a oferit cash Gabar lui Dodonache pentru ca grupul său de 4 deputați să-l voteze pe Timnofti președinte de gubernie în Parlament.

SIS și făcut, ar fi SIS Igor Dodonache după ce-a numărat un ditamai sac plin vîrf cu frunze verzi, culese din Vămile lui ZăBalițki și transmise de Gabar cel scrîșnind din dinți socialistului numai cu numele.

Eh, dar asta a fost demult, rana lui Kant-Filat i-a cicatrizat-o Anhela, cea care i-a oblojit rănile și unui comisar de poliție din Botanica, și unor ziariști de televiziune, și lui Voronin Senior și Junior, iar acum, cînd îi veni rîndul și lui Gabar, cum putea Anhela să zică: “Nu?”

Cînd ea, de fapt, dacă vede vreun milionar în față este pe loc Dada-istă.

La Balul VIP-urilor în Slipi, organizat de celebra revistă “SLIP Magazin” cei doi păreau nespus de fericiți.

Anhela era gravidă de bucurie–pentru că Omul Banului 2013 era noua ei achiziție de saltea și de card, Gabar Kant-Filat era în al 44-lea cer fiindcă Prezentatoarea Banului era nimeni alta decît noua lui piesă de filatelie, pe care i-o suflase lui Voronin Senior chiar de sub nas.

Și tocmai cînd toate VIP-erele în slipi erau gata să aterizeze sub masă de-atîta extaz bahic, cei doi căsătoriți de o lună fac un pas înainte spre scenă, de unde anunță, triumfători, dominați de păcatul capital al Mîndriei, că în cîteva luni ei fi-vor părinți, fiindcă Anhela a stat grea din cauza ciocanului care-a bătut fierul cît îi cald, vorba înțeleaptă a poporului din care ambii provin.

Asta după ce dînsa a pierdut o sarcină în toamna lui 2012, la o clinică de specialitate din Elveția.

La aflarea veștii minunate, Mitropolia Moskovită, cea preferată a lor, a închis ochii neîntrebîndu-se de ce un asemenea cuplu face dintr-un act de preacurvie un mare tam-tam de presă și PR?

“Păi e vorba de preacurvie, PreaSfințite”, avea să-i spună secretarul Mitropoliei Eibaș lui Vlad, Mitropolitul Kremlinului la basarabeni.

“Cum se puteau căsători la 24 decembrie 2013 și la 28 ianuarie 2014 ea să fie deja grea și în luna a 5-a de sarcină?

Nu era cazul, PreasFinția Ta, ca cei doi, care preacurvesc din 2009, să-și bage capul în nisip ca struțul și să nu dea Imoralitatea lor crasă drept Model demn de urmat pentru Chișinău și întreaga Moldovă???”

“Știu și te-nțeleg, Vadime, fiindcă și eu îs de la țară și acolo cînd era vreo una ajunsă cu burta la gură era luată mai mult de rușine și de nevoie în căsătorie de către cel de preacurvise cu ea.

Ca să nu-i facă pe părinți și satul întreg de rușine.

Da eu, care merg la pescuit cu Gabar cum pot să-i spun drept în față că-i necreștinește c e face, cînd și eu, deși am fost călugărit, sînt la fel ca Gabar și nu pot trăi fără o nouă femeie în zi?

E-he-he, de cîte ori am fost și eu tată din preacurvie, ca Vlad…”, conchide ÎnaltPreasfințitul și-l telefonează pe prietenul lui, Gabar, să-l felicite cu noul copil.

Și să-i ureze mulți ani cu sănătate celui demis de Parlament și Curtea Constituțională pentru acte de mare corupție și tocmai din aceste motive finii lui Mocanu supranumindu-l “Omul Banului 2013” la moldoveni.

Ce titlu de ORoare e acesta nu poate fi sesizat doar de Gabar Kant-Filat, cel care nu știe că acest titlu procurat cu bani grei(vedeți suma de mai sus) nu-l va salva la alegerile parlamentare din 2014 cum nici pe Stalin, nici pe Voronin nu l-au salvat Cultul personUlității , Beria, Cultul pentru Anhela și pentru Nimicul de Comunism.

Va trece puțin timp și scorul rîvnit de Gabar Kant-Filat va fi zero și băiatul său nou-visat va fi…FATĂ blondă și semănînd mult cu un alt lider politic din stat.

Da, da, fată, ați înțeles corect.

Și care nu se va mîndri cu lipsa de renume a “tatălui”/taților ei și din cauza asta se va mărita, precum romii: de timpuriu.
sursa: Traian Vasilcău

You may also like

Comments are closed.

By