Jefuia tinere după acelaşi scenariu. Le lua cu maşina după care le jecmănea

catuse

Poliţia sectorului Ciocana, a reținut un bărbat de 39 ani din capitală, bănuit pentru două cazuri de jaf.

Una din victime, o tînără de 24 ani, a informat poliția despre circumstanțele producerii jafului. Victima, aflîndu-se la o staţie de autobuz de pe traseul Chişinău-Vadul lui Vodă a oprit un automobil la volanul căruia se afla bănuitul. Asigurîndu-se că acesta se deplasează în direcția domiciliului ei, victima a urcat pe bancheta din față. Ajungînd în apropierea comunei Tohatin, individul a ameninţat-o cu răfuială fizică şi a deosedat-o de telefonul mobil în valoare de 5 000 lei. Imediat după aceasta, individul a părăsit locul infracțiunii, iar victima a fost abandonată pe marginea drumului. Ceva mai târziu, întorcîndu-se în capitală, tînăra a solicitat ajutorul trecătorilor care au anunțat poliţia.

Cea de-a două victimă este, la fel, o tînără de 27 de ani care a urcat în automobilul bănuitului, de la aceeaşi staţie de autobuz. După același scenariu, femeia a fost deposedată de bunurile personale și abandonată pe marginea drumului.

Individul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru jaf. El riscă închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

Bănuitul are antecedente penale şi și-a recunoscut în totalitate vina.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By