Hoţi rupţi de foame. Furau de la studenţi mâncare pe care o scoteau pe o funie de la etajul doi

hoti

Hoţii flămânzi au fost prinşi astăzi dimineaţă, în jurul orei 04.20, de către un echipaj al al poliţiei. Este vorba de trei tineri, reţinuţi în flagrant delict, în momentul în care aceştia scoteau pe funie de la etajul doi produsele alimentare ale studenţilor, precum şi alte bunuri materiale depozitate într-o debara al unui cămin din sectorul Râşcani.

Indivizii imediat au fost încătuşaţi de poliţişti şi escortaţi la inspectoratul de sector pentru depunerea explicaţiilor. Aceştia s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 19 şi 22 ani, originari din raioanele Străşeni şi Ialoveni, unul din ei fiind anterior tras la răspundere penală pentru infracţiuni similare.

În cadrul audierilor, tinerii şi-au recunoscut vinovăţia. Forţele de ordine nu exclud versiunea că suspecţii mai sunt implicaţi şi în alte cazuri similare comise pe teritoriul capitalei.

În prezent, cazul este cercetat în baza art. 186 “Furt” Cod Penal al RM, care prevede amendă în mărime de la 300 la 1000 de unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de pînă la 4 ani.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By