GHIMPU: Mult stimate D-le Anatol ŞALARU!..

salaru
Mult stimate D-le Anatol ȘALARU, draga prietene,

În calitate de Preşedinte al Partidului Liberal, îmi exprim înalta apreciere şi recunoştinţa pentru munca pe care o depui zi de zi în calitate de Prim-vicepreședinte PL şi-ti mulţumesc pentru spiritul patriotic cu care iti desfășori activitatatea.

Fiind fondatorul Cenaclului „Alexei Mateevici” – un forum al ideilor libere și naționale de emancipare, și Primul Președinte al Partidului Reformei, al cărui succesor de drept și politic este Partidul Liberal, ai demonstrat că esti o personalitate marcantă în lupta pentru Dreptatea, Libertatea și Unitatea Neamului nostru. Eforturile tale și a celor care te-au susținut în inițiativele Cenaclului, precum campania de colectare a semnăturilor pentru proclamarea limbii române ca limbă oficiala și pentru revenirea la grafia latină, au condus la apariția conștiinței naționale și a Marilor Adunări Naționale din 31 august 1989 și 27 august 1991.

Iti mulțumesc, în numele colegilor liberali, pentru devotamentul şi profesionalismul de care dai dovadă în tot ceea ce faci, pentru eforturile pe care le depui alături de echipa Partidului Liberal întru binele, prosperitatea republicii și integrarea ei în marea familie unită a statelor europene.

Iti doresc din partea echipei liberale multă sănătate, multă răbdare și forțe inepuizabile pentru a realiza ceea ce ne-am asumat încă de la fondarea Partidului. Fie ca rodul muncii căreia te-ai dedicat cu trup și suflet, să fie cules şi apreciat la justa valoare, iar viața să-ti fie încununată doar de realizări marețe şi victorii.

Fericire, sanatate si La Mulți Ani!

Mihai Ghimpu

You may also like

Comments are closed.

By